Tiplijn: 06-19541384

Man gestoken op Dam in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een man heeft in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november 2015 een 26-jarige man uit Alblasserdam gestoken met een scherp voorwerp. Volgens de één gebeurde dit met een kapotgeslagen bierflesje, volgens de ander werd er gestoken met een mes. De politie kon halverwege de nacht nog geen uitsluitsel geven over het gebruikte ‘wapen’. Het incident gebeurde rond 01.00 uur op de Dam in Alblasserdam. Volgens getuigen hadden de twee ergens ruzie over en werd dit vervolgens op straat uitgevochten.

Bloeding
“Hij werd in zijn arm gestoken. Daardoor ontstond een slagaderlijke bloeding. De gozer die stak, is er snel vandoor gegaan,” aldus één van de omstanders.

Ambulance
Het slachtoffer kreeg eerste hulp in een nabijgelegen café. Niet veel later kwam een ambulance met spoed ter plaatse om de verzorging over te nemen. De Alblasserdammer is daarna meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart en is nog op zoek naar de dader. Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar nog wel tips / informatie hebben over het incident, worden verzocht om alsnog even contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_3139 (Medium) IMG_3153 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer