Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt doorgereden fietser na aanrijding Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – De politie zoekt een ongeveer 50-jarige fietser die een aanrijding had met een 13-jarige jongen uit Zwijndrecht. De jongen fietste op donderdagmiddag rond 15.30 uur over het fietspad van de Hoendersekade in Zwijndrecht in de richting van Hendrik-Ido-Ambacht toen hij omver geduwd werd.

Ter hoogte van de school de Wegwijzer reed er een man achter de jongen. De man wilde de jongen passeren maar nam hiervoor niet de tijd. Hij duwde de 13-jarige opzij waardoor de jongen viel. De fiets liep schade op. Ook had de jongen een schaafwond op zijn voorhoofd. De man stopte pas nadat de jongen naar hem floot maar zei tegen het slachtoffer dat deze geen schadevergoeding kreeg. Daarna fietste de man weg richting de Stenenkamer. De politie is op zoek naar de fietser. Hij reed op een antraciet kleurige herenfiets van het merk Gazelle met achterop een grote zwarte accu. Getuigen die iets weten kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Toch knap dat de jongen in 3 zinnen 2 jaar ouder wordt… Wat een raar verhaal… En maar zeuren over die jeugd van tegenwoordig…

Reageer