Tiplijn: 06-19541384

Personen onwel bij het Palm Party House in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Bij het Palm Party House aan de Langeweg in Zwijndrecht zijn vrijdagmiddag 27 november omstreeks 16.00 uur twee personen onwel geworden. Omdat de ambulancedienst twijfels had bij aard van de onwelwordingen werd de brandweer ingeschakeld om koolmonoxidemetingen in het pand te verrichten.

“In het pand hebben wij geen verhoogde waardes gemeten. Waardoor de personen onwel zijn geraakt is niet bekend,” meldt een voorlichter van de brandweer. De ambulancedienst heeft het tweetal nagekeken.

Update: Het Palm Party House meldt aan ZHZActueel dat het incident mee bleek te vallen. “Een vrouw kreeg een lichte epileptische aanval door een combinatie van de discolichtjes en drukte bij de bowlingbanen. Haar man schrok hier zo van dat hij flauw viel”, aldus het partycentrum. Het tweetal mocht na controle in het ziekenhuis weer naar huis. De man en de vrouw mogen op een ander moment de ‘schade’ komen inhalen.

Foto’s: Nick den Engelsman

image (2) image (3) image (4) image (5) image image (1)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer