Tiplijn: 06-19541384

Beelden van inbraak Dordrecht in Opsporing Verzocht

0

DORDRECHT – Bij Opsporing Verzocht is dinsdagavond 24 november aandacht geweest voor een inbraak in Dordrecht. Woensdag 5 augustus rond 17.15 uur wist een inbreker een woning aan het Johanna Naber-Erf in Dordrecht binnen te dringen door een openstaande garagedeur. “De man vluchtte uiteindelijk met sieraden uit de slaapkamer van de bewoners,” meldt de politie.

Van de inbreker werden beelden gemaakt door een bewakingscamera. “Op de beelden is de man niet echt herkenbaar, wel droeg hij best opvallende kleren. De slachtoffers wisten te vertellen dat de man licht getint en atletisch gebouwd was,”  vervolgt de politie. Herkent u de dader of heeft u meer informatie omtrent deze inbraak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer