Tiplijn: 06-19541384

Botsing en val op de Johan de Wittstraat in Dordrecht

2

DORDRECHT – Op de Johan de Wittstraat in Dordrecht zijn donderdagmiddag 26 november binnen korte tijd twee ongelukken gebeurt. Omstreeks 15.30 uur kwam een vrouw met haar fiets ten val ter hoogte van de supermarkt Dirk van den Broek. Kort nadat de vrouw viel, rond 15.35 uur, botste een automobilist enkele tientallen meters bij de valpartij vandaan achterop een stilstaande medeweggebruiker.

De auto, die achterop het voor een zebrapad stilstaande voertuig reed, raakte zwaar beschadigd en is afgevoerd door een bergingsbedrijf. De inzittenden van beide voertuigen kwamen met schrik vrij. De gevallen fietsster is met hoofdletsel naar een ziekenhuis vervoerd.

CUvre20WsAAK0Az IMG_3711 IMG_3710-2 IMG_3708-2 IMG_3707-2 IMG_3706-2 IMG_3714-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Kunnen jullie aub normale zinnen maken. Duidelijk opschrijfen wat er is gebeurd, want het is echt een schefe zin. Hoe kun je van dirk op fiets vallen wtf. Het komt niet overeen met mijn logica. Voortaan maak normale zinnen.
    Mvg
    Henk jan

  2. Hollandertje on

    Beste Henk Jan,
    Uw eigen Nederlands laat hier en daar ook te wensen over en volgens mij klopt dit artikel wel. Alleen door ons vluchtig gebruik van de Nederlandse taal moeten we ons inspannen om fatsoenlijke Nederlandse zinnen te kunnen lezen.

Reageer