Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder botst op A15 tegen openslaande deur

1

PAPENDRECHT– Een motorrijder is woensdagmiddag 25 november 2015 gewond geraakt, nadat hij met zijn motor tegen een openslaande deur van een bedrijfsbusje botste. Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur op de A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht. Door de spits was er sprake van langzaamrijdend verkeer. De motorrijder (leeftijd + woonplaats volgen) reed tussen deze file door. Op een bepaald moment opende de bijrijder van een bedrijfsbusje op de snelweg zijn deur, omdat die deur niet goed dichtzat.

De motorrijder botste tegen de openslaande deur en kwam ten val. Hij liep in ieder geval flink beenletsel op. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De inzittenden van het bedrijfsbusje, mannen uit Gelderland, bleven ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de motor meegenomen. Door het ongeval ontstond een file van enkele kilometers.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_2764 (Medium) IMG_2772 (Medium) IMG_2773 (Medium) IMG_2775 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De juiste toedracht is dat twee colega’s iets tegen elkaar moesten zeggen en daar door de deur open deden,dat verklaarde een van de mannen tegen de motor rijder,en tegen de politie ver klaarde ze wat anders.het waren twee busjes.

Reageer