Tiplijn: 06-19541384

Tweetal overvalt woning met vuurwapen in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Twee gewapende mannen hebben dinsdagavond een woning aan de Van Eedenstraat in Zwijndrecht overvallen. Rond 20.30 uur werd een 62-jarige bewoonster bedreigd met een vuurwapen. De daders, twee mannen van vermoedelijk rond de 20 jaar, gingen er daarna te voet vandoor. Uit de woning werden spullen meegenomen. De bewoonster raakte niet gewond.

De politie startte direct een zoektocht. Hierbij werd onder andere een politiehond ingezet. Vooralsnog is er niemand aangehouden. Rechercheurs van de politie kwamen ter plaatse om onderzoek te doen naar eventuele sporen.

Signalement
Het zou gaan om twee jongens van ongeveer 20 jaar oud. Beide jongens zijn lichtgetint en rond de 1.70 meter lang. Zij droegen zwarte kleding. De politie vraagt iedereen die iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de Van Eedenstraat, te bellen met 0900-8844.

IMG_8987 IMG_8989
IMG_8995

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer