Tiplijn: 06-19541384

Dylan: “Zonder hun hulp was ik niet uit de auto gekomen”

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De 20-jarige Dylan Hartog bedankt het duo dat hem hielp bij een ongeval op de A15. De man reed in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 november op de A15 richting Gorinchem. Bij Hardinxveld verloor de man omstreeks 2.00 uur de macht over het stuur en crashte in de vangrail langs de snelweg.

Na het ongeval kwamen de ambulancedienst en de politie met spoed ter plaatse. Na behandeling werd het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. “Ik ben er goed vanaf gekomen met twee zwaar gekneusde ribben, een zwaar gekneusde schouder en wat schrammen,” vertelt het slachtoffer op Facebook.

Omdat de jongeman zich de namen van de man en vrouw die hem hielpen niet meer kan herinneren plaatse hij een bericht op Facebook om het duo zo op te sporen. “Jullie hebben mij uit de auto gehaald ondanks dat ik in shock en buiten bewustzijn was. Hiervoor wil ik jullie persoonlijk bedanken,” vervolgt de jongeman in zijn bericht. Inmiddels is het bericht duizenden keren gedeeld. “Ik zou het fijn vinden als dit bericht bij hun terecht komt. Zonder hun was ik hopeloos en had ik niet uit de auto gekomen,” besluit Dylan zijn bericht.

Update: Dylan Hartog heeft inmiddels de drie personen die hem hielpen gevonden.

Beste meneer en mevrouw, zaterdag op zondag nacht om 1:58 ben ik op de A15 richting Gorinchem van de weg geraakt…

Posted by Dylan Hartog on maandag 23 november 2015

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer