Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Hardinxveld-Giessendam wint wedstrijd in Heerjansdam

0

HEERJANSDAM – Brandweer Hardinxveld-Giessendam heeft zaterdag 21 november een wedstrijd in Heerjansdam gewonnen. Negen brandweerploegen speelden een wedstrijd bij een autobedrijf aan de Industrieweg in Heerjansdam. Bij het bedrijf, dat handelt in tweedehands auto’s, was sprake van brand en beknelling.

Tijdens laswerkzaamheden was er iets mis gegaan, waarop de lasser viel en bekneld kwam te liggen onder de auto. Het lasapparaat viel uit zijn handen en veroorzaakte brand onder de motorkap van de auto. Aan de brandweerlieden de taak om het incident meester te worden binnen de gestelde tijd en met de nodige zorgvuldigheid. Van de deelnemende korpsen heeft Hardinxveld de meeste punten behaald en is hiermee als eerste geëindigd. Sliedrecht werd tweede en brandweer Zwijndrecht eindigde op de derde plaats.

Foto’s: Nick den Engelsman

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer