Tiplijn: 06-19541384

Zes mannen aangehouden voor drugshandel Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie hield vrijdag 13 november in Alblasserdam zes mannen aan. De 58-jarige hoofdverdachte wordt verdacht van het verkopen van drugs vanuit zijn woning. Vijf anderen werden aangehouden als klant.

De zaak kwam aan het rollen na een melding via M. (Meld Misdaad Anoniem). Uit het onderzoek dat volgde rees inderdaad de verdenking van handel in drugs. Vrijdag werd daarom een vijftal personen dat de woning verliet aangehouden om te worden verhoord. Dit waren een 47- en 18-jarige man uit Alblasserdam, een 20-jarige man uit Sliedrecht, een 31-jarige Rotterdammer en een 25-jarige man uit Gouda. Bij hen werden harddrugs en een groot geldbedrag aangetroffen.

Op basis van de verklaringen werd de 58-jarige bewoner van het pand aangehouden. Bij een doorzoeking werd speed, hennep en xtc gevonden. De ‘klanten’ zijn dezelfde dag weer op vrije voeten gesteld. De verdachte zit nog vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer