Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding auto en taxibus op N214 bij Wijngaarden

0

WIJNGAARDEN – Op de provincialeweg N214 bij Wijngaarden gebeurde woensdagmiddag 18 november een ongeval. Om 16.40 uur kwamen een auto en taxibus met elkaar in aanrijding.

De bestuurder van het taxibusje, een 40-jarige man uit Zwijndrecht, raakte niet gewond. De bestuurder van de auto, een 36-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam, had last van zijn hand. Ambulancepersoneel kwam voor hem ter plaatse. In de taxibus zaten op het moment van het ongeval geen passagiers. De aanrijding, die gebeurde tijdens de avondspits, zorgde voor file op de N214.

Voorlopig politieonderzoek geeft de indruk dat de bestuurder van de auto onvoldoende rechts heeft gehouden waardoor beide voertuigen met elkaar in aanrijding zijn gekomen. De automobilist krijgt een proces-verbaal voor gevaarlijk rijgedrag (artikel 5 wvw).

Foto’s: Jeffrey Reit

IMG_1037 IMG_1044 IMG_1053 IMG_1061

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer