Tiplijn: 06-19541384

Geldbedrag buit gemaakt bij overval op bakkerij in Asperen

0

ASPEREN – Een nog onbekende man heeft woensdagmorgen 18 november rond 8.45 uur een bakkerij aan de Voorstraat overvallen. Het personeel werd bedreigd en de man maakte een geldbedrag buit.  De politie startte meteen een onderzoek.

Na de overval is de man er in een kleine donkere auto vandoor gegaan. Het merk en type is onbekend, maar de kentekenplaat aan de achterkant van de auto hing scheef. De dader is met hoge snelheid vanuit de Voorstraat de Nieuwe Zuiderlingedijk opgereden. Vermoedelijk is de man van buitenlandse afkomst. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Het personeel bleef bij de overval ongedeerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer