Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt 29 keer uit voor stormschade in Zuid-Holland Zuid

0

REGIO – De brandweer is in de regio Zuid-Holland Zuid tijdens de storm van dinsdagavond 17 tot woensdagochtend 18 november 29 keer uitgerukt voor diverse meldingen van stormschade. Enkele kleinere incidenten werden door de politie afgehandeld. “Er deden zich geen grote incidenten voor,” meldt de brandweer. De brandweer werd voor allerhande dingen ingezet. Hieronder een kort overzicht van enkele meldingen.

Zwijndrecht
Even na 21.00 uur rukte de brandweer uit naar de Jan Steenstraat. Hier was een schuurtje, bij een volkstuin, van zijn plek gewaaid. De brandweer heeft het schuurtje teruggezet en vastgemaakt.

 

Omstreeks 22.15 uur waaide er aan De Snel in Zwijndrecht een boom om. Omdat een andere boom ook dreigde om te vallen werd de brandweer ingeschakeld. De brandweer heeft de boom omgezaagd.

 
 
Dordrecht
Bij een woning aan de Bankastraat was even voor 21.30 uur een zogenaamde ‘zinken windveer’ losgekomen van het dak van een woning. Nadat de windveer los was gezaagd is hij met behulp van een hoogwerker naar de grond gebracht.

 
Sliedrecht
Aan de Rijnstraat in Sliedrecht kwam rond 23.30 uur een flinke tak naar beneden. De brandweer heeft de tak verwijderd.


Heeft u ook foto’s van een brandweerinzet omtrent de storm van afgelopen nacht? Stuur ze dan naar [email protected]!

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer