Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste rijdt van de dijk na botsing in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – Een automobiliste is woensdagochtend 18 november met haar auto van de Ringdijk gereden. Omstreeks 10.10 uur kwam de vrouw met een medeweggebruiker in botsing op het kruispunt met de Van Schaikstraat in Zwijndrecht. Door de botsing verloor de vrouw de macht over het stuur. Hierop reed ze van de dijk, rakelings langs een boom om vervolgens na een draai op een grasveldje tot stilstand te komen.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel kwam de ambulancedienst ter plaatse om de betrokkenen na te kijken. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

IMG_3648-2 IMG_3645 #MG_4940 #MG_0007 #MG_0006 #MG_0005

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Aan de schade (links voor) te zien denk ik dat ze de dijk op reed en een tik heeft gehad van iemand die uit de richting Ambacht kwam en misschien niet door had dat de voorrangssituatie daar gewijzigd is (ook pas een paar jaar).

    Als ze al naar rechts stuurde om de bocht te nemen en je krijgt een zet naar rechts dan gok ik zo dat ze over de stoeprand is geschoten de dijk af.

Reageer