Tiplijn: 06-19541384

Vrouw aangereden op zebrapad in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – Een oudere vrouw is dinsdagmiddag 17 november gewond geraakt bij een ongeval in Zwijndrecht. Omstreeks 17.10 uur werd de vrouw op een zebrapad aangereden door een auto. Het slachtoffer wilde op dat moment de Ringdijk oversteken nabij de Lindelaan. Door de botsing kwam de vrouw ten val. Hierop kwamen de ambulancedienst en de politie met spoed ter plaatse.

De voetgangster is behandeld in de ambulance. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Het letsel van het slachtoffer valt mee, meldt de politie.

IMG_4816-2 IMG_4817-2 IMG_4820-2 IMG_4824-2 IMG_4825-2 IMG_4805-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Hoe het kon is nog niet duidelijk? Laat ik eens een voorzetje geven… Geen voorrang verleent door de automobilist? Of is dat te simpel gedacht? Overigens, heren en dames bestuurders (dus ook fietsers en snor-/bromscooters!), u moet iemand die te kennen geeft te willen oversteken op een zebrapad al voorrang geven. Dus niet wat velen denken pas als je er op staat. Overigens is de boete voor niet stoppen voor een VOP (VoetgangersOversteekPlaats of zebra) €370,-.

    • Dat geen voorrang willen verlenen vind ik inderdaad wat simpel gedacht. Kijk eens naar de weersomstandigheden. Het is donker het waait keihard en het regent. Het zicht is in deze situaties niet optimaal te noemen. Waarschijnlijk heeft de bestuur(ster)(der) de vrouw gewoon niet goed gezien.

Reageer