Tiplijn: 06-19541384

Spoedtransport na reanimatie in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een oudere man is dinsdagochtend 17 november met een spoedtransport naar een ziekenhuis gebracht. Omstreeks 7.50 uur werd de man onwel in zijn woning aan de Veerweg in Papendrecht. Twee ambulances en de politie kwamen hierop ter plaatse om de man te reanimeren.

Na enige tijd werd ook een hoogwerker van de brandweer opgeroepen om de man uit zijn woning te ‘hijsen’. Ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. Nadat de man uit zijn woning was gehaald, is hij met spoed en onder begeleiding van de verkeerspolitie naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. Over zijn toestand is op dit moment nog niets bekend.

Foto’s: Eric den Ouden en Jacco Willems

ArxBRRCnrzwbtZ6XhpqN_T66mnnP57AToByUoBnyloPi-2 IMG_4270-2 IMG_4275-2 IMG_4282-2 IMG_4287-2 IMG_4345-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer