Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto bij Dordtse wegversmalling

1

DORDRECHT – Een scooterrijder is dinsdagavond 17 november in Dordrecht gewond geraakt bij een aanrijding. De scooterrijder en een automobilist reden omstreeks 22.20 uur over de Noordendijk. De twee kwamen nabij het Kromhout met elkaar in aanrijding toen ze tegelijk door een wegversmalling reden. De scooterrijder kwam bij de aanrijding op straat terecht en raakte gewond. Hij was wel bij kennis.

Ambulancepersoneel behandelde de man en werd hierbij geassisteerd door de arts van een MMT. Dit Rotterdamse Mobiel Medisch Team vloog per traumahelikopter naar Dordrecht. Na stabilisatie is de scooterrijder met mogelijk nek- of rugletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Uit een blaastest bleek dat de automobilist geen alcohol had gedronken. De bestuurder verklaarde de scooter wel te hebben zien aankomen. Hij had echter niet verwacht dat deze op het laatste moment zou invoegen. Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de precieze toedracht van het ongeval.

Aanrijding auto-scooter wegversmalling Noordendijk Dordrecht (1) Aanrijding auto-scooter wegversmalling Noordendijk Dordrecht (3) 1 Aanrijding auto-scooter wegversmalling Noordendijk Dordrecht (5) 4 2 Aanrijding auto-scooter wegversmalling Noordendijk Dordrecht (6) 3 Aanrijding auto-scooter wegversmalling Noordendijk Dordrecht (7) Aanrijding auto-scooter wegversmalling Noordendijk Dordrecht (8)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer