Tiplijn: 06-19541384

Jongen (7) en meisje (9) vermist vanuit Dordrecht

0

DORDRECHT – Vanuit de wijk Dubbeldam in Dordrecht zijn sinds dinsdag 17 november twee kinderen vermist. Dat meldde de politie omstreeks 18.40 uur. De jongen en het meisje vertrokken eerder vandaag op de fiets vanuit Dubbeldam richting Stadspolders. Tot op heden weten de politie en de ouders niet waar de kinderen zich bevinden en zijn ze naar hen op zoek.

Signalement
Het meisje is gekleed in een zwart-witte jas en een rood-witte rok. Van de jongen is bekend dat hij zich verplaatst op een blauwkleurige fiets en dat hij een lichtbruine broek aanheeft. Heeft u meer informatie omtrent de vermissing? Bel dan 0900-8844 of in geval van spoed 112.

Update: De jongen en het meisje zijn omstreeks 19.10 uur in goede gezondheid door de politie aangetroffen. De politie bedankt iedereen voor de medewerking.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer