Tiplijn: 06-19541384

Drietal op heterdaad betrapt bij inbreken in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft dinsdagmiddag 17 november drie manspersonen aangehouden. Omstreeks 13.00 uur zag een alerte getuige drie mannen inbreken in een woning aan de Javalaan in Zwijndrecht. De buurtbewoner schakelde hierop direct de politie in. Toen de inbrekers doorhadden dat ze betrapt waren gingen ze er vandoor.

Ondanks dat de politie met diverse eenheden in de omgeving van de inbraaklocatie zocht, werd het drietal niet direct aangetroffen. De alerte buurtbewoner had echter het kenteken van het voertuig, waarmee de verdachten op de vlucht sloegen, genoteerd. Aan de hand hiervan kon de politie in Rotterdam even later drie verdachten aanhouden. De politie doet onderzoek naar de inbraak en hoort de verdachten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer