Tiplijn: 06-19541384

Dode man gevonden op straat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Ter hoogte van de Snelliusstraat / Maxwellstraat in Dordrecht is zondag 15 november 2015 een dode man aangetroffen. Hoe de man om het leven is gekomen, wordt door de politie onderzocht. Bij het onderzoek wordt onder meer gebruik gemaakt van een politiehelikopter, die foto’s van bovenaf maakt. Het lichaam werd naast de tijdelijke vluchtelingenopvang aangetroffen. Of er een verband is tussen de gevonden man en de opvang is nog niet bekend.

Aan het einde van de middag liet de politie weten dat het stoffelijk overschot in beslag is genomen voor verder onderzoek. De identiteit en doodsoorzaak zijn volgens de politie nog onduidelijk. “Er wordt zo spoedig mogelijk sectie verricht op het lichaam. De ‘plaats delict’ is inmiddels opgeheven. De omgeving is weer vrij,” aldus de politie op Twitter.

Foto’s: Johan van den Dool.

_MG_6640 klein (Medium) _MG_6645 klein (Medium)

_MG_6661 klein (Medium)

_MG_6702 klein (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer