Tiplijn: 06-19541384

Politie legt verkeer stil voor ‘verdachte mannen in het zwart’ onder Moerdijkbrug

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdagmiddag 14 november 2015 het treinverkeer en wegverkeer bij de Moerdijkbrug tussen Dordrecht en Moerdijk stilgelegd na een melding van een verdachte situatie onder de brug. Een persoon meldde dat hij bij de spoorbrug twee rubberboten met daarin in het zwart geklede mannen zag varen. Hij vertrouwde dit niet en belde de politie.

“Dergelijke meldingen nemen we in deze tijd heel serieus. We hebben het trein -en wegverkeer stilgelegd en hebben onderzoek gedaan. Hieruit bleek dat het om vissers in een vissersbootje ging. De mannen hebben zich keurig gelegitimeerd,” vertelt een woordvoerder van de politie.

De zegsman vervolgt: “Ook bij de brug hebben we gekeken of we iets zagen. Dat was niet zo. Het is een geval van ‘better safe than sorry’. We nemen geen risico’s.”

Inmiddels rijden de treinen weer en mag ook het wegverkeer weer verder.

Foto: Rijkswaterstaat / Joop van Houdt.

Moerdijkbruggen foto: Joop van Houdt / Rijkswaterstaat

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer