Tiplijn: 06-19541384

Oudere vrouw beroofd in Oud-Beijerland; politie zoekt getuigen

0

OUD-BEIJERLAND – Een oudere vrouw is zaterdagavond 14 november slachtoffer geworden van een straatrover. Tussen 19.45 en 20.00 uur werd de vrouw op het Van Linschotenplein in Oud-Beijerland beroofd van haar zwarte schoudertas. Na het beroven van de vrouw rende de dader via de Nobelstraat richting de Beneden Molendijk.

Over het signalement van de dader is niet veel bekend. Het zou gaan om een jongeman van zo’n 1.90 meter lang. De man zou donker golvend haar hebben en donkere kleding dragen. De politie is op zoek naar de dader en naar getuigen. Heeft u iets gezien of weet u meer omtrent deze straatroof? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer