Tiplijn: 06-19541384

Fietser aangereden op kruising in Gorinchem

1

GORINCHEM – Een ongeval zaterdag 14 november rond het middaguur op de kruising van de Mollenburgseweg met de Nieuwe Hoven in Gorinchem. Een automobiliste kwam daar in aanrijding met een fietser. De fietser kwam op straat terecht. Terwijl mensen van een reddingsbrigade, die op het ongeval stuitten, eerste hulp verleenden kwamen de politie en ambulancedienst ter plaatse. Medewerkers van de ambulance keken de man na. Zijn verwondingen bleken mee te vallen, hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onduidelijk.

Foto’s: Max Liet

DSC_3969 DSC_3981 DSC_3983 DSC_3991

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. dat komt door dat reklame bord bij die zebra laatst zag een auto mij ook bijna niet domme plek voor zo,n groot bord. on

    Dat kom door dat idiote grote reklame bord bij het zebrapad heb zelf ook een keer gehad dat een auto mij bijna niet zag. Ik dacht er aan om de gemeente hierover te bellen.

Reageer