Tiplijn: 06-19541384

Hennepkwekerij in flatwoning Zwijndrecht; man (38) aangehouden

0

ZWIJNDRECHT – Agenten hebben donderdag in een flatwoning aan de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht een hennepkwekerij aangetroffen. Een 38-jarige man werd aangehouden. De politie ontdekte de wietplantage nadat ze onderzoek deed naar aanleiding van een melding over goederen in het tuinhuisje van de woning.

In het tuinhuisje troffen de agenten niets aan maar zagen zij wel dat er een ruit kapot was van de achterdeur. Het vermoeden rees dat er was ingebroken. De agenten stelden een onderzoek in en troffen in de flatwoning op de begane grond een hennepkwekerij aan. “In de afgesloten ruimte stonden 142 planten en hingen 12 lampen. Ook werd er illegaal stroom afgetapt,” vertelt een woordvoerster van de politie. Een 38-jarige man uit Zwijndrecht werd bij het ontdekken van de hennepkwekerij aangehouden.

wetkwekerij burgermeester jansenlaan 001 politie motor wetkwekerij burgermeester jansenlaan 003

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer