Tiplijn: 06-19541384

Arm uit de kom na val uit bootje in Streefkerk

0

STREEFKERK – Een man is vrijdagochtend 13 november gewond geraakt tijdens werkzaamheden op een slootje in Streefkerk. De man, die samen met een collega bezig was met het uitvoeren van landmetingen, dreef in een bootje op een sloot langs de Zwanenvliet. Omstreeks 10.15 uur ging er iets mis waarop één van de twee mannen in het bootje, die zich aan een bruggetje vasthield, uit het bootje in het water viel. Buurtbewoners en de collega hielpen de man op het droge. Omdat hij veel last had van zijn arm werd er 112 gebeld.

De verpleegkundige van een ambulance onderzocht de licht onderkoeld geraakte landmeter. Naar alle waarschijnlijk is zijn arm uit de kom geraakt. Hij is voor behandeling per ambulance naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

DSC_0375 DSC_0376

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer