Tiplijn: 06-19541384

Papendrechter raakt rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

0

‘s-Hertogenbosch / PAPENDRECHT – Een 35 – jarige man uit Papendrecht is woensdagavond 11 november 2015 zijn rijbewijs kwijtgeraakt, omdat hij op de A2 ruim 190 reed. Een onopvallende surveillanceauto van het team verkeer van de politie werd rond 22.00 uur op de snelweg ingehaald door de automobilist. De agent zette de achtervolging in en kon maar met moeite bij de auto komen, omdat de snelheid boven de 190 kilometer per uur uit kwam.

Ook op het stuk snelweg ter hoogte van Vught, waar een snelheid van honderd kilometer per uur is toegestaan, bleef de man onverminderd door razen. Ter hoogte van ’s-Hertogenbosch kon de agent voor de auto komen en kon hij de Papendrechter een stopteken geven. Bij de afrit Kerkdriel werd de bekeuring uitgeschreven en kon man zijn rijbewijs inleveren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer