Tiplijn: 06-19541384

Mannen gaan elkaar te lijf na aanrijding in Dordrecht

0

DORDRECHT – Twee mannen zijn elkaar dinsdag 10 november te lijf gegaan op de Brandts Buysstraat in Dordrecht. Bij de vechtpartij, die ontstond bij de afhandeling van een aanrijding, werd met een ijzeren staaf geslagen.

Twee automobilisten kwamen dinsdagmiddag met elkaar in aanrijding op de Weeskinderendijk Beneden in Dordrecht. De twee, een 22-jarige man uit Zwijndrecht en een 59-jarige vrouw uit Zwijndrecht, sloegen af naar de Brandts Buysstraat om de schade afwikkelen. “Eenmaal daar kwam er opeens een 37-jarige man uit Zwijndrecht aanlopen die de 22-jarige automobilist begon te slaan. De 22-jarige pakte een ijzeren staaf en sloeg van zich af. De 37-jarige liep daarbij een snee aan zijn oor op,” aldus een woordvoerder van de politie.

Politie-eenheden spoedden zich rond 17.00 uur naar de Brandts Buysstraat om de vechtpartij te stoppen. Ook een ambulance kwam ter plaatse. Beide mannen hielden aan de vechtpartij ook nog de nodige kneuzingen en blauwe plekken over. De twee mannen zitten vast en worden verhoord.

IMG_8349 IMG_8350

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer