Tiplijn: 06-19541384

Voetganger (37) raakt gewond bij aanrijding door auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 37-jarige voetganger is zaterdagavond 7 november 2015 aangereden door een automobilist. Het ongeval gebeurde op de Randweg in Alblasserdam ter hoogte van het zebrapad bij de Koningin Wilhelminaweg. De man liep via het zebrapad naar de overkant van de weg en werd door de bestuurder van een personenauto over het hoofd gezien. De voetganger kwam op de voorruit van de auto terecht en viel daarna op het asfalt.

Een ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwamen met spoed ter plaatse voor medische hulp. De man is naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. “Hij is niet in levensgevaar,” vertelt een woordvoerster van de politie. De zegsvrouw vervolgt: “Er was geen alcohol in het spel. Er was gewoon slecht zicht door het slechte weer. Daardoor zag de bestuurder van de auto de voetganger te laat. De zaak is verder nog in onderzoek.”

IMG_1555bew (Medium) IMG_1576bew (Medium) IMG_1593bew (Medium) IMG_1596 (Medium) IMG_1601 (Medium) IMG_1613 (Medium) IMG_1628 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer