Tiplijn: 06-19541384

Jongen (7) aangereden in Zwijndrecht; automobilist rijdt door

0

ZWIJNDRECHT – Een 7-jarige jongen uit Zwijndrecht is zaterdag 7 november aangereden toen hij wilde oversteken. Het ongeval gebeurde om 17.15 uur voor de woning van de jongen, aan de Schoolstraat in Zwijndrecht. De veroorzaker van het ongeval ging er na het ongeval vandoor. De jongen, die enkele dagen eerder zeven jaar was geworden en zijn verjaardag vierde, liep letsel op aan zijn hoofd en been. Ambulancepersoneel verleende medische hulp aan het jonge slachtoffertje. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De automobilist(e) die het jongetje aanreed is nog spoorloos. De jongen zou zijn aangereden door een hoger type auto. Het verlaten van de plaats van het ongeval is strafbaar. Mensen die getuige waren van het ongeval en informatie hebben, kunnen dit melden bij de politie via 0900-8844.

IMG_8195 IMG_8196 IMG_8197 IMG_8198 IMG_8199

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer