Tiplijn: 06-19541384

Vrouw en twee kinderen naar het ziekenhuis na eenzijdig ongeval in Leerbroek

0

LEERBROEK – Een vrouw en twee kinderen uit Leerdam zijn donderdagochtend naar het ziekenhuis vervoerd na een ongeval op de Leerbroekseweg in Leerbroek. Rond 9.50 uur kwam de vrouw met haar auto in de berm van de weg terecht en klapte frontaal op een boom. Door de botsing met de boom ging de auto tollen naar de andere kant van de weg. Hier kwam het voertuig tegen een hek tot stilstand.

Na het ongeval kwamen twee ambulances en de politie met spoed ter plaatse. De bestuurster, die lichtgewond raakte, en de twee kinderen die ook in het voertuig zaten zijn ter controle naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem vervoerd.

Foto’s: Jur van der Pijl

IMG_3385 IMG_3390 IMG_3392 IMG_3393 IMG_3394

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer