Tiplijn: 06-19541384

Schoorsteenbrand in Zwijndrechtse villa

0

ZWIJNDRECHT – In een villa aan de Burgemeester de Bruinelaan in Zwijndrecht is zondagavond 1 november brand uitgebroken. Omstreeks 21.30 uur werd de brand ontdekt in de schoorsteen van de woning. Omdat de brandweer de brand ter plaatse lastig kon bestrijden werd er uit voorzorg opgeschaald naar ‘middelbrand’ en kwam een extra blusvoertuig ter plaatse.

Na enige tijd wist de brandweer de schoorsteenbrand onder controle te krijgen. De brandweerlieden hebben met behulp van een ramoneur brandende roetdeeltjes uit de schoorsteen verwijderd. Verdere uitbreiding van de brand kon worden voorkomen.

Foto’s: Gerco de Haas en Martijn de Vries

CSwfd_WXAAE-XD3 CSwffaXWEAEDdrN IMG_4208 IMG_4215 IMG_4220

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer