Tiplijn: 06-19541384

Auto’s total-loss na botsing in Dordrecht

0

DORDRECHT – Twee auto’s zijn maandagochtend in botsing gekomen op de Baanhoekweg in Dordrecht. Rond 11.55 uur raakte één van de betrokkenen met zijn auto in de slip als gevolg van een schrikreactie. Hierop botste de bestuurder met zijn voertuig op de auto van een medeweggebruiker. Na het ongeval kwamen de ambulancedienst en de politie ter plaatse.

Bij het ongeval raakte niemand ernstig gewond. Wel moest één van de bestuurders ter controle naar het ziekenhuis met een ambulance. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s, die beiden zwaar beschadigd raakten bij het ongeval, afgevoerd.

Foto’s: Johan van den Dool

_MG_6534 klein _MG_6526 klein _MG_6520 _MG_6514 klein _MG_6513 klein

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer