Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt fietsers aan en gaat er vandoor in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een automobilist heeft maandagmiddag 2 november twee fietsers aangereden. Omstreeks 15.30 reed de bestuurder van een BMW op De Horst in Sliedrecht een man met zijn fiets aan. Toen de autobestuurder hierna achteruit reed werd ook een vrouw met haar fiets geraakt. Na het aanrijden van de man en de vrouw reed de automobilist weg van de plaats van het ongeval.

Na behandeling ter plaatse is de vrouw, die gewond raakte aan onder meer haar hoofd, met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Getuigen wisten (delen van) het kenteken van het betrokken voertuig te noteren. De politie doet onderzoek naar het ongeval en de automobilist.

Foto’s: Ruben van der Sterren

AhK39yOBG1VKrNX-sRR4M2U6JZj_3zyxAGGTvQxUmMuM Ar7PsiU8uoJMCFxWxzJvaiIOpAaFa6cVKxzS6nwztCQJimage

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer