Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt vier mannen aan na zware mishandeling in Gorinchem

0

GORINCHEM – Na een zoektocht waarbij onder meer de politiehelikopter en een politiehond werden ingezet kon de politie in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 oktober 2015 vier mannen inrekenen die vermoedelijk betrokken zijn geweest bij een zware mishandeling van een 27-jarige man uit Gorinchem. De vier verdachten zijn 16,23,24 en 17. Ze komen uit Gorinchem en Hardinxveld-Giesendam.

Rond 04:00 werd de 27-jarige man door de groep mannen geschopt en geslagen op de Kortendijk in Gorinchem. Toen er meer mensen aan kwamen lopen renden de verdachten weg. Twee getuigen belden de politie.

De politie ging direct op zoek naar de mogelijke daders. Daarbij werden eerst drie mannen aangehouden. Eén persoon kon in eersten instantie ontkomen. Een zoektocht was het gevolg, waarbij onder meer een politiehelikopter werd ingezet. Deze vloog tussen 05.15 en 05.30 uur boven de binnenstad in Gorinchem. Dit bleef niet zonder resultaat, want op aanwijzing van het personeel van de helikopter konden de eenheden op de grond nog een vierde persoon aanhouden. Deze had zich verstopt in de bosjes aan de Bagijnenwal.

Gebeten
Bij zijn aanhouding werd de 24-jarige verdachte gebeten door een politiehond. Een ambulance kwam ter plaatse om zijn verwondingen te bekijken. Alle vier verdachten die zijn aangehouden zijn overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer