Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen in de sloot bij Leerdam; N848 afgesloten

0

LEERDAM/ VUREN – Langs de provincialeweg N848, tussen Leerdam en Vuren, is vrijdagmiddag een vrachtwagencombinatie van een transportbedrijf in de sloot terecht gekomen. De vrachtwagen reed rond 16.20 uur vanaf Leerdam in de richting van Vuren, toen deze door nog onbekende oorzaak rechts in de berm terecht kwam. Bij het corrigeren ging het fout. De vrachtwagen belandde op de zijkant in de sloot aan de linkerkant.

Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. Al snel bleek dat de chauffeur van de vrachtwagen ongedeerd was gebleven. Ook raakte er niemand anders gewond.

Afgesloten
In eerste instantie kon het verkeer nog langs het ongeval, maar rond 17:00 uur sloot de politie de N848 in beide richtingen af in verband met de berging van de vrachtwagen. Verkeer kon omrijden via de Zuiderlingedijk. Pas later op de avond kan de N848 weer open gaan vo0r verkeer.

ZHZActueel verstuurt belangrijk en opvallend nieuws sinds kort ook via WhatsApp. Wil je dit nieuws ook via WhatsApp ontvangen? Stuur dan ‘AAN’ naar 06 19 54 13 84 én voeg dit nummer toe aan je contactenlijst.

Foto’s: Max Liet

DSC_3364 DSC_3369 DSC_3373 DSC_3375 DSC_3388

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer