Tiplijn: 06-19541384

Boek “Twittercop in Dordrecht” van Dirk-Jan Grootenboer gepresenteerd

0

DORDRECHT – In het politiebureau aan de de Vissersdijk in Dordrecht is vrijdagmiddag het boek “Twittercop in Dordrecht” van hoofdagent Dirk-Jan Grootenboer gepresenteerd. Het boek werd door de Dordtse schrijfster Caty Groen geschreven. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de plaatsvervangend korpschef van de politie eenheid Rotterdam.

Dirk-Jan Grootenboer is hoofdagent in Dordrecht. Omdat hij veel van zijn werkzaamheden deelt via de sociale media, kreeg hij al snel de bijnaam ‘twittercop’. Van zijn belevenissen maakt Dirk-Jan diverse  blogs en zijn motto ‘durf te delen’ zorgde er mede voor dat hij inmiddels duizenden volgers heeft op Twitter, Facebook en Instagram.

Auteur Caty Groen volgde de hoofdagent ook, maar dan in het echt. Ze noteerde wat ze meemaakte tijdens de diensten die ze met Dirk-Jan meeliep. Ook interviewde ze mensen uit zijn directe omgeving. Samen met onder andere interviews, foto’s, reacties van volgers en een aantal blogteksten zorgde dit voor het unieke boek “Twittercop in Dordrecht”.

Foto’s en tekst: Rob van der Woude

_IGP6453 _IGP6459 _IGP6460 _IGP6480 _IGP6488 _IGP6501

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer