Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt nog een verdachte aan na dood baby Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft donderdag 29 oktober 2015 een 26-jarige man uit Papendrecht aangehouden in verband met het onderzoek naar de baby die begin oktober overleed. De verdachte is de partner van de moeder, overigens niet de vader van het meisje. De moeder van het kind werd dinsdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het meisje.

De baby werd op de avond van 5 oktober onwel in een woning in Papendrecht. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en het meisje werd naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze in de vroege ochtend van 6 oktober.

Omdat artsen twijfelden aan de doodsoorzaak werd een grootschalig onderzoek opgestart. Nader onderzoek naar de doodsoorzaak leidde tot de conclusie dat de baby naar alle waarschijnlijkheid door een misdrijf om het leven was gekomen. Het onderzoek is nog in volle gang. De moeder van het meisje wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De politie is nog steeds op zoek naar meer informatie. Heeft u informatie en heeft u nog niet gesproken met de politie? Neemt u dan contact op via het algemeen informatienummer van de politie 0900-8844 en geef aan dat het gaat om onderzoek Willet. Belt u liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer