Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdammer ernstig gewond na val met fiets

1

ALBLASSERDAM – Een 66-jarige man uit Alblasserdam is dinsdagochtend 27 oktober 2015 ernstig gewond geraakt, toen hij met zijn krantenfiets ten val kwam op de Dam in Alblasserdam. De man fietste over het fietspad en raakte door onbekende oorzaak uit balans. Hij schoot de rijbaan over en kwam aan de overkant, naast een auto, ten val. Een vrachtwagenchauffeur bood eerste hulp en startte een reanimatie. Niet veel later kwamen de politie, twee ambulances en de traumahelikopter ter plaatse voor verdere hulp.

De man is al reanimerend overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hij heeft inmiddels wel een hartslag, maar is nog buiten kennis. De politie heeft de familie van de man op de hoogte gebracht.

Verkeersongevalsspecialisten hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Er werd geconcludeerd dat de auto en de fietser elkaar niet geraakt hebben, maar dat de man zelf is gevallen. Verder bleek dat de fiets waar de zestiger op reed, door de lading folders, ruim zestig kilo woog. Onderzocht wordt of de man eerst onwel werd en toen viel of eerst viel en daarna een hartstilstand heeft gekregen.

Tekst: Peter Stam. Foto’s: Niels van Loon en Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_0445 (Medium) IMG_0544 (Medium) IMG_0577 (Medium) DSC05641 (Medium) DSC05657(1) (Medium) DSC05667 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer