Tiplijn: 06-19541384

Verkeersongeval veroorzaakt drukte in Gorinchem

0

GORINCHEM – Flinke drukte maandagmiddag tijdens de avondspits in Gorinchem-Oost. Op de Spijksesteeg, op het viaduct boven de snelweg A15, botsten net voor 16.00 twee auto’s op elkaar. Het gevolg was flinke schade aan beide voertuigen. Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. Eén inzittende moest ter controle overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Twee rijstroken van de Spijksesteeg werden door de politie afgesloten in verband met de afhandeling van het ongeval. Het verkeer werd door agenten om het ongeval heen geleid.

De mogelijk oorzaak van het ongeval was het feit dat de verkeerslichten op de bewuste kruising buiten werking waren. Om die reden liep het verkeer vanaf de snelweg richting Gorinchem behoorlijk vast. Een verkeersspecialist van de politie kwam ter plaatse om de situatie in kaart te brengen. De politie heeft direct de gemeente Gorinchem in kennis gesteld, die de verkeerslichten binnen een uurtje weer werkend kregen. Beide auto’s zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Max Liet

DSC_3177 DSC_3198 DSC_3216 DSC_3218 DSC_3254

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer