Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar verdacht van moord zoon en poging tot moord dochter

0

DORDRECHT – De 34-jarige vader van de 4-jarige Tygo wordt verdacht van moord op zijn zoon en van poging tot moord op zijn 6-jarige dochter. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De 4-jarige jongen werd dinsdagavond 20 oktober dood aangetroffen in de woning van de man aan het Frida Katz-Erf in Dordrecht. Het 6-jarige meisje bleef ongedeerd. De politie startte ter plaatse direct met een groot onderzoek. Al snel bleek dat de jongen door een misdrijf om het leven was gekomen.

Woensdagmiddag 21 oktober werd de 34-jarige man aangehouden op de N3 bij Dordrecht. De Dordtenaar blijft nog minstens twee weken vastzitten en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer