Tiplijn: 06-19541384

File door kop-staart aanrijding op de A16 bij Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de snelweg A16 zijn zaterdagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De kop-staart aanrijding gebeurde in de richting van Breda, ter hoogte van de afslag naar de N3 / ‘s-Gravendeel.

Twee rijstroken werden afgesloten en ook de afrit naar de N3 was tijdelijk dicht, om een veilige werkruimte te creëren voor de hulpdiensten. Dit zorgde echter wel voor een file van enkele kilometers. Drie ambulances kwamen ter plaatse om de betrokkenen te controleren op eventueel letsel. Volgens de politie betrof dit uitsluitend licht letsel. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto’s: Johan van den Dool

_MG_6351 klein - kopie _MG_6356 klein - kopie _MG_6363 klein - kopie _MG_6366 klein - kopie _MG_6386 klein - kopie

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer