Tiplijn: 06-19541384

Brandweer helpt patient naar beneden in Gorinchem

0

GORINCHEM – Brandweerlieden uit Gorinchem hebben zondagmiddag de ambulancedienst geassisteerd bij het naar beneden halen van een patiënt. Een persoon moest in verband met medische redenen vanaf een woning aan de Pijlstraat horizontaal naar beenden worden gehaald. De brandweer kwam met de ladderwagen met spoed ter plaatse op verzoek van de ambulancedienst.

De patiënt kon snel naar beneden worden gehaald, waarna deze per ambulance met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kan voor dergelijke klussen worden ingezet als er bijvoorbeeld geen lift aanwezig is, of als de lift dermate klein is dat er geen brancard in past.

Foto’s: Max Liet

DSC_3147 DSC_3165 DSC_3171

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer