Tiplijn: 06-19541384

Brand aan boord van tanker bij Moerdijk

0

MOERDIJK/DORDRECHT – Op het Hollandsch Diep bij Moerdijk is vrijdagmiddag omstreeks 12.30 uur brand uitgebroken op een binnenvaartschip. Naast de brandweerlieden van de regio Midden- en West-Brabant werd ook de brandweer van Dordrecht met onder meer de blusboot opgeroepen. Al snel werd duidelijk dat er brand woedde in de machinekamer van een ongeladen Dordtse tanker, de Quadrans.

Nadat het binnenvaartschip was afgemeerd nabij Het Gors konden de brandweerlieden op de boot gaan en de brand blussen. De Dordtse KNRM hoefde niet in actie te komen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend. Bij het incident raakte niemand gewond, meldt de brandweer.

Foto: KNRM Dordrecht

CR_2j6_UsAQjPe7

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer