Tiplijn: 06-19541384

Auto botst op justitiebus in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een transportbusje van de Dienst Justitiële Inrichtingen is vrijdagavond in Dordrecht in aanrijding gekomen met een auto. Dit gebeurde rond 19.00 uur op de Noordendijk. Volgens de politie gebeurde dit nadat de automobilist het busje geen voorrang gaf.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. In het busje werd op het moment van de aanrijding één gedetineerde vervoerd. Deze persoon raakte niet gewond. Daarnaast zaten er twee gevangenbewaarders in het voertuig. Eén van hen moest door ambulancepersoneel bekeken worden in verband met een zere voet. Ook de chauffeuse van de auto moest gecontroleerd worden op eventueel letsel. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De gedetineerde is met een ander vervoersmiddel afgevoerd omdat de gevangenenbus niet verder kon rijden. Zowel de bus als de personenauto zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

IMG_7467 IMG_7468 IMG_7470 IMG_7471 IMG_7486 IMG_7487

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer