Tiplijn: 06-19541384

Overval op de Wibra mislukt in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een overval op de Wibra is donderdagochtend 22 oktober mislukt. Omstreeks 11.50 uur kwam een man de winkel aan de Voorstraat binnen. Tegen een medewerkster van de winkel zei hij dat hij een wapen had en geld wilde hebben. De medewerkster van de Wibra negeerde de man echter. Hierop verliet de verdachte de winkel.

Signalement
Na het incident werd direct de politie ingeschakeld. “Het gaat om een getinte man van zo’n 20 à 30 jaar oud. De overvaller was ongeveer 1,75 meter lang en droeg een donkere jas en een blauwe spijkerbroek,” meldt de politie Dordrecht. De man liep na zijn mislukte poging tot een overval weg richting de Prinsenstraat. Heeft u iets gezien of weet u meer over het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer