Tiplijn: 06-19541384

Dordtse kleuter komt door misdrijf om het leven; politie zoekt vader

0

DORDRECHT – De politie gaat ervan uit dat de 4-jarige jongen uit Dordrecht door een misdrijf om het leven is gekomen. Naar de vader van het jongetje is de politie nog op zoek. De kleuter werd gisterenavond dood gevonden in een woning aan het Frida Katz-erf in Dordrecht.

De vriendin van de vader trof de overleden jongen dinsdag aan het begin van de avond aan. Zij waarschuwde de hulpdiensten, die niets meer voor de kleuter konden betekenen. Het 6-jarige zusje van het slachtoffer is ongedeerd. De betrokkenen werden dinsdagavond opgevangen op het politiebureau. Daarna hebben forensische rechercheurs van de politie onderzoek gedaan in de woning.

Het onderzoek naar de dood van de jongen is in volle gang. Woensdag is een buurtonderzoek gedaan. Het onderzoeksteam van de politie schrijft in een brief aan buurtbewoners uit te gaan van een misdrijf. Gezien de omstandigheden van het overlijden van het kind wil de politie met de vader spreken. De man zou op de dag van het overlijden met een blauwe Citroën C4 zijn vertrokken.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar het onderzoeksteam Frida.

Foto’s: Johan van den Dool en Rob van der Woude.

Foto van een blauwe Citroën C4. Met een soortgelijke auto is de vader vertrokken.

Foto van een blauwe Citroën C4. Met een soortgelijke auto is de vader vertrokken.

20151021_0107591 20151021_010717 overleden kleuter Frida Katz-erf 21-10-2015 (4) overleden kleuter Frida Katz-erf 21-10-2015 (1) overleden kleuter Frida Katz-erf 21-10-2015 (2)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer