Tiplijn: 06-19541384

Gaslek na graafwerkzaamheden bij speeltuin in Kinderdijk

0

KINDERDIJK – Aan de Christineweg in Kinderdijk is maandagavond een gaslekkage ontdekt. Brandweerlieden van post Nieuw-Lekkerland werden rond 18.45 uur opgeroepen vanwege het gaslek, wat was ontstaan op een grasveldje nabij speeltuin ‘t Balkengat.

Buurtbewoners waren op die plek bezig met graafwerkzaamheden. Volgens één van de mannen stond de betreffende leiding niet op de kaart, waardoor de kabel kapot getrokken kon worden. De brandweer heeft de lekkage gelokaliseerd en veilig gesteld, waarna netbeheerder Stedin ter plaatse kwam om het gaslek te dichten.

Foto’s: Jeffrey Reit, Ezra Rehorst & Niels van Loon

Gaslekkage speeltuin Christineweg Kinderdijk (1) Gaslekkage speeltuin Christineweg Kinderdijk (2) Gaslekkage speeltuin Christineweg Kinderdijk (3) IMG-20151019-WA0036 Gaslekkage speeltuin Christineweg Kinderdijk (4) Gaslekkage speeltuin Christineweg Kinderdijk (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer