Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Giessenburg

0

GIESSENBURG – Maandagmiddag zijn de Giessenburgse en Gorinchemse brandweer net voor 15.00 uur uitgerukt naar de Van Brederodestraat in Giessenburg. In de schoorsteen van een woning in de Van Brederodestraat zou brand zijn ontstaan. Hierop rukten het blusvoertuig van Giessenburg en de ladderwagen van Gorinchem. De spuitgasten hebben ter plaatse de schoorsteenbrand gedoofd. Daarna is vanuit de ladderwagen met een ramoneur de schoorsteen ontdaan van brandende roetdeeltjes. Na een halfuur kon de brandweer weer inpakken.

Foto’s: Max Liet en Jur van der Pijl

Schoorsteenbrand Van Brederodestraat Giessenburg (1) Schoorsteenbrand Van Brederodestraat Giessenburg (2) Schoorsteenbrand Van Brederodestraat Giessenburg (3) Schoorsteenbrand Van Brederodestraat Giessenburg (4) Schoorsteenbrand Van Brederodestraat Giessenburg (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer