Tiplijn: 06-19541384

Auto schept fietser op rotonde in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man uit Zwijndrecht is zaterdagavond gewond geraakt toen hij werd aangereden door een auto. De man fietste rond 22.45 uur over de Ringdijk bij Zwijndrecht in de richting van het station toen hij kennelijk over het hoofd werd gezien door de bestuurder van een auto, komende vanaf de Burgemeester de Bruinelaan.

Door de aanrijding kwam de fietser op de voorruit van de auto terecht en belandde daarna op de grond. De automobilist heeft zijn auto direct na de aanrijding verplaatst om ruimte te maken voor het overige verkeer, wat juist wordt afgeraden door de politie in verband met mogelijk sporenonderzoek. Na controle door de ambulancedienst bleek dat de fietser mee moest naar het ziekenhuis. De politie heeft een verklaring afgenomen van de auto bestuurder.

Foto’s: Jesper den Hartog

DSC_1166 DSC_1171 DSC_1180

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer