Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop in Dordrecht; bestuurder spoorloos

0

DORDRECHT – Op de rotonde bij de Mariastraat/Dubbeldamseweg Zuid in Dordrecht is zaterdagochtend een auto over de kop geslagen. Na het ongeval, wat rond 5.45 uur gebeurde, rukten de hulpdiensten met spoed uit. Ter plaatse bleek er niemand meer in het voertuig te zitten en ook in de omgeving van het ongeval was de bestuurder niet aanwezig. De auto bleek ook licht te branden. De brandweer heeft de brand geblust.

In beslag
Volgens de politie ging het om een leaseauto. De politie heeft de leaser van de auto inmiddels ook gesproken. ”Die zegt dat er meerdere vrienden van hem gebruik van de auto maakten.”, zegt een woordvoerder van de politie. Onderzoek zal moeten uitwijzen of de leaser of een ander persoon heeft gereden. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Op de rotonde is divers straatmeubilair geraakt, waaronder een lichtmast, verkeerszuil en een straatnaambord. Daarnaast heeft de auto flink wat vloeistof gelekt, wat is opgeruimd door de gemeente Dordrecht. Naast de veroorzaakte schade zal de bestuurder ook moeten opdraaien voor het verlaten van een plaats ongeval, wat een misdrijf is. Over de oorzaak van het ongeval is (nog) niets bekend.

Foto’s: Johan van den Dool

IMG_5847 klein IMG_5848 klein IMG_5850 klein IMG_5853 klein IMG_5857 klein IMG_5882 klein _MG_5866 klein _MG_5904 klein _MG_5909 klein IMG_5892

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer